Kedves felhasználónk!

Befejeződött új rendelési felületünk tesztelése, mely mostantól mobil böngészőből is kényelmesen használható. Az új oldal a https://hu.bidwonder.com/capri címen érhető el, amit javaslunk az első használatnál a kedvencek közé elmenteni, hogy mindig kéznél legyen.

RENDELÉS

A tesztelés során kapott észrevételeket figyelembe vettük, amiket ezúton is köszönünk. Reméljük, hogy a Bidwonderrel közösen létrehozott oldal segítségével a továbbiakban még egyszerűbben és kényelmesebben vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Az új rendszerünk is támogatja a hűségüket! Amennyiben értékelik megrendelésüket, 10% utólagos engedményt biztosítunk bónuszpontok formájában, amit kedvezmény voucherek vásárlására fordíthatnak.

Minden átállás - a még oly alapos előkészítés ellenére is - tartogathat váratlan helyzetet. Amennyiben netán problémát észlelne, kérjük, jelezze azt a rendelési felület üzemeltetőjénél a support@bidwonder.com címen. (Rövid átmeneti időszakban még itt rendelhet a régi felületen.)

Számos technikai újítás mellett a megrendelés állapotának visszajelzését és a November 19-én induló futárkövetést ajánljuk figyelmükbe.

Rendelt ételeinkhez jó étvágyat kívánunk!

a Capri Pizzéria csapata